Mälarhöjdens IK Fotboll Svart

Referat: Hammarby IF FF 4 - Mälarhöjdens IK Fotboll Svart

En mycket bra match spelades i regnet på Gubbängens IP denna fredagskväll.
Full fart från början till slut men två lag som verkligen krigar om varje centimeter på planen.
Vi har i bägge halvlekarnas första 5-6 minuter stora problem med våra mkt rörliga och snabba motståndare.
Men vi jobbar oss in i bägge halvlekarna och spelar mycket bra fotboll här.Bajen ligger mkt högt med 3-4 spelare som gör att vi får lyfta bollen initialt i uppspelen och vi gör detta väldigt bra i dag då vi trots detta ändå får till ett spel på motståndarens planhalva.Absolut "tokpress" på bollhållaren idag och jag måste säga att Ni klarar det excellent.

Vi förlorar en toppmatch för serien med 4-3 där vi surt nog också har en boll klart inne men domaren är skymd/felplacerad och godkänner det Inte:(
I övrigt ska väl nämnas att VI SKAPAR så enormt mkt målchanser (vilket är grymt) men är lika enormt ineffektiva som förstås gör att det är en tung förlust.Som en ödmjuk tränare från Bajen sa " vi hade tur idag"

I en sådan här härlig match som har Tempot,Närkamperna ,chanserna och de mkt snygga målen så ger vi
alla VG idag ,vi ger Sebastian,Viggo,Andreas och Aleksander ett extra plus.